Gratis Business Break

Wij helpen je terugblikken en vooruitkijken

Je wil misschien het liefst zo snel mogelijk een dikke streep zetten door 2020, toch is terugkijken hét startpunt voor heldere doelen in 2021. Terugblikken is ook opruimen en herstructureren. Wat is gelukt en wat heb je (nog) niet gerealiseerd? Wat waren je grootste successen en je teleurstellingen en waarin wil jij het verschil gaan maken? Voor veel ondernemers is dit op papier herkenbare kost en waarschijnlijk zit er al veel in je hoofd. Toch kan het ook een eenzame worsteling zijn. Omdat we bij YOU Company ook weten hoe dat voelt, hebben we iets speciaals voor je.

Bemachtig één van de YOU Business Breaks

Een korte energieke break van 2 uur in de natuur – weg van je bureau en terug naar de basis om je creativiteit aan te wakkeren. Samen met een van onze ondernemerscoaches formuleer je nieuwe doelen en creëer je een weg naar het realiseren daarvan. Natuurlijk met een heerlijke kop koffie van het vuur en met een flinke dosis energie en humor!

En omdat we jou echt vooruit willen helpen, hebben we vijf golden tickets beschikbaar. Vijf gratis sessies van de YOU Business Break voor ondernemers zoals jij! Vul onderstaand formulier in en wellicht ben jij wel één van de gelukkige winnaars.

*deze actie liep tot 30 december en is niet meer beschikbaar. Natuurlijk kun je nog altijd met een van onze coaches sparren! Vul onderstaand formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug!

Ik wil graag met een YOU coach sparren

Algemeen contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.