Vertrouwen in jezelf? Daar heb je moed voor nodig!

In bijna alle situaties, waarbij mensen met elkaar (moeten) samenwerken, is vertrouwen de basis die absoluut nodig is om aan een relatie te werken. Dat is in een relatie van werkgever en werknemer, ouder en kind, liefdespartners, collega’s onderling, verkoper en klant, etc. 

Pas als er enige vorm van vertrouwen is, ontstaat een veilige situatie. Een gevoel van veiligheid waarbij je jezelf steeds meer bloot durft te geven en jezelf kwetsbaarder durft op te stellen. 

Stephen Covey schrijft ( in  “the speed of trust”): Vertrouwen beïnvloedt onze levens 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Het ondersteunt en bepaalt de kwaliteit in iedere relatie, ieder contact, ieder project, iedere zakelijke onderneming, iedere inspanning waarbij wij betrokken zijn. Het verandert de kwaliteit van het heden en wijzigt de koers en het resultaat van de toekomst van ons leven – zowel persoonlijk als professioneel.  

Vertrouwen kunnen geven begint bij het hebben van vertrouwen in jezelf. Ben ik wel goed genoeg? Geef ik op de juiste wijze leiding? Ben ik een fijne manager? Vinden mensen mij wel leuk? Tijdens onze leiderschapstrainingen en coaching zien we dat veel mensen moeite hebben het vertrouwen van en in zichzelf. Grote ondernemers, directeuren van beursgenoteerde bedrijven, ZZP-ers, managers, vaders en moeders, opa en oma’s. Allemaal op hun eigen manier. 

Dat zelfvertrouwen begint met jouw eigen innerlijke overtuiging en dus het geloof in jezelf. 

“Wie sterk is uit innerlijke overtuiging, faalt nooit”.  

De zoektocht naar jouw innerlijke overtuiging, je drijfveren is een pad dat je zelf zult moeten lopen, maar waarbij wij jou goed kunnen helpen en graag een deel met je meelopen! Om die stap te zetten heb je paar goede wandelschoenen én vooral veel moed nodig. Bel je ons? Dan stippelen we samen de route uit!  

Sparren of meer weten over onze aanpak? Bel of mail ons!