Niek Wopereis – Business Developer bij Toelevering Online

Op het moment dat ik leiding ging geven aan een team werd ook steeds duidelijker dat ik zelf ook op zoek moest. Hoe wil ik dat doen, hoe hou en geef ik energie en hoe geef ik sturing aan mijn team en zeker ook aan mezelf. Ik had al eerder een training bij YOU Company gevolgd en de pragmatische en positieve aanpak sprak me erg aan. De persoonlijke coaching heb ik dan ook bij YOU Company gevolgd. Samen met mijn coach heb ik het leerdoel helder gemaakt (wat is de vraag achter de vraag) en een stappenplan gevormd om daar in verschillende sessies mee aan de slag te gaan. De confrontatie in de coaching sessies waren soms pittig, maar absoluut nodig om tot de kern te komen! Mijn coach heeft me echt geholpen om mezelf nog beter te leren kennen en hij leert me mijn eigen kwaliteiten op een diepere laag te ontdekken. In de sessies voelde ik altijd volle aandacht voor mij, oprechte interesse en zeer veel wederzijds vertrouwen. Op een energieke en directe manier krijg ik een andere blik op mijn handelen, een nuchtere kijk in de spiegel en tips die ik gelijk kan toepassen. Met veel plezier en humor zijn we samen in de sessies aan de slag gegaan. Ik sta nu veel steviger, energieker en blijer in het leven. En dat loont  echt op alle vlakken, zowel zakelijk als privé! Gun jezelf dit ontdekkingstraject en pluk de vruchten van de ervaren YOU coaches. 

Marco Veerman – Eigenaar Contaxus Belastingadviseurs en Accountants

Daar stonden we dan buiten in het bos voor een fikse outdoor training – de barre tocht zoals de trainers het zelf noemden. Het was buiten onze comfort-zone en terugkijkend enorm gaaf. We hebben het er nog steeds over op kantoor. Niet alleen vanwege de opdrachten buiten die we niet gewend waren, maar vooral om de gesprekken die daar direct heel erg de diepte in gingen. Eenmaal terug op kantoor merkten we dat we als team veel beter en sterker vervlochten waren met elkaar. Deze training is echt een omslagpunt geweest en het startpunt van een veel positievere weg samen. 
Nu nog steeds is er veel contact met de coaches en de trainers. Persoonlijk ga ik regelmatig de hei op met mijn YOU coach. We sparren met elkaar over zaken waar ik als ondernemer tegenaan loop. Iedere keer weer word ik verrast. Onuitgesproken zaken worden er zo uitgepikt. Mijn coach heeft echt een neus voor onderliggende zaken die mij in de weg zitten voor de gewenste energie en groei. De gesprekken werken dan echt verhelderend, relativerend en ik krijg gelijk weer energie om door te pakken in vervolgacties. Dit én een gezonde dosis zelfspot en humor maken de coachsessies tot een prachtig geheel dat ik iedere ondernemer aan kan raden!

Janbart de Jong – Marketing expert in the automotive business 

Jaren terug ben ik via iemand uit mijn netwerk in contact gekomen met een YOU Company coach. En vanaf moment 1 hadden de coach en ik een klik. Destijds was mijn coachvraag eigenlijk niet eens helder, het bestond uit een soort mix van “hoe vind ik geluk in mijn werk”, “hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen” en “hoe kan ik meer leven en werken vanuit authenticiteit”. Samen hebben we de coachvragen concreet gemaakt en zijn we aan de slag gegaan. Na training op basis van theorie zijn we vrij snel de natuur in gegaan, en wat beviel dat goed! De combinatie van frisse buitenlucht, een andere omgeving dan kantoor en bewegen werkte super stimulerend! Mijn YOU Company coach liet me altijd eerst uitgebreid aan het woord; wetende dat ik eerst alles eruit gooi wat er in mijn hoofd zat om vervolgens de juiste vragen te stellen die me aan het denken zette, door te vragen en daarop feedback te geven. En daarmee kwamen we altijd tot de kern. Bij YouCompany draait het meer om alleen de theoretische en praktische invulling van een coachingshandboek. Het is persoonlijke coaching op maat voor professionals. Er wordt vanuit een optimistische benadering gekeken naar hoe jij je voelt, hoe je in het leven staat, en wat je doelen zijn. Met als resultaat dat je met een positieve boost weer verder kan en praktische handvaten om je te laten groeien.

Rick Gijssen – Eigenaar Livingstone Welkom Thuis en bouwmaatschappij TiZo

6 jaar geleden was onze eerste ontmoeting voor een verkoop training. De aanpak van YOU Company (toen nog Lingewaard Groep) was krachtig, doortastend en leverde veel resultaat op. Voor mij de trigger om ook mijn persoonlijke coaching als ondernemer én coaching voor ons gehele managementteam in samenwerking met YOU Company op te zetten. De sessies zijn praktisch ingestoken (weinig theorie), confronterend (vanuit een warme vertrouwensband) en altijd vol positiviteit en kansen. Ik ben bewuster naar mijn gedrag (zakelijk en privé) gaan kijken, het effect van mijn handelen en hoe ik daarmee meer resultaten kan behalen. Geregeld plan ik coachsessies met mijn YOU Company coach in. Weg van mijn bureau en de natuur in – kilometers lopen en sparren over het ondernemen en de bijhorende uitdagingen. De kracht van de gesprekken met mijn coach zit in de directe no-nonsens manier, de positieve energie (glas is halfvol en daar mag je dankbaar voor zijn) en in het spreken van dezelfde ondernemerstaal. De sparringsessies in de natuur geven mij na al die jaren nog steeds nieuwe inzichten en groei. Ik raad het iedereen aan om het bos in te gaan met YOU Company. Voor je eigen persoonlijke groei en met je team voor meer cohesie en meer resultaat!

Marjolein van Oostrum – senior association manager at NCV (Dutch Cosmetics association)

Een groep van onze trainers (werkzaam bij lid-bedrijven van de Nederlandse Cosmetica Vereniging, die leveren aan de parfumerie) hebben een training gevolgd bij YOU Company. Op een dynamische, inter-actieve en humoristische manier werden de do’s en don’ts voor trainers ter sprake gebracht. De deelnemers werden zich bewust, vooral door de gestuurde onderlinge samenwerking, welke mogelijkheden er zijn om hun trainingen verder te professionaliseren. De deelnemers vonden de afwisselende werkvormen en de tips zo inspirerend dat zij tijdens dezelfde dag al aangaven een vervolg workshop te willen volgen!

Martijn Dresmé – Directeur DressMe clothing

De outdoor Leiderschaps training is een échte aanrader! Onder extreme omstandigheden toch de juiste beslissingen maken, jezelf blijven en de groep op een goede manier kunnen aansturen; dat waren de absolute leermomenten, want op die momenten kwam ik mezelf het hardst tegen.

Willem Gosselt – Partner bij ineendagonline.nl 

Tijdens de outdoor Leiderschapstraining ben ik stevig tegen mezelf aangelopen. Bijvoorbeeld met tijd nemen voor voorbereiding en eerder zaken uit handen geven in plaats van alles zelf doen. Daar heb ik toch wel een handje van. Rustig blijven als mensen het niet direct zien. Fysiek viel de outdoor training me heel erg mee.

Maartje Brunet de Rochebrune – Eigenaar MANS recruitment b.v.

Ik heb tijdens deze onvergetelijke outdoor leiderschapstraining geleerd om onder alle omstandigheden gestructureerd leiding te geven.

Tom Verweijen – Eigenaar Verweijen ICT

YOU Company helpt Verweijen ICT bij het realiseren van een nóg hogere klantentevredenheid. Dit doen ze door trainingen met een echte no-nonsense aanpak”. Deze aanpak resulteert in een prettige werksfeer met veel onderlinge interactie, uitwisselingen van ervaringen en een heldere in- en externe communicatie. Een aanrader voor elke onderneming!

Bettine van der Schoot – operationeel manager/ unitleider bij Decovisie

Mijn samenwerking met YOU Company gaat al flink wat jaren terug. De afgelopen jaren heb ik zowel verschillende trainingen als ook persoonlijke coaching gevolgd bij YOU. Er is vanaf dag één een goede klik en steeds weer gaan we gelijk de diepte in. Dat vind ik zelf heel erg prettig en fijn. We blijven niet lang dralen en hangen, maar kiezen een onderwerp uit waarop we flink doorpakken. De coach helpt mij door de juiste vragen te stellen. Samen sparren we over mijn persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk ook mijn rol in het bedrijf en manager van een team. Ik heb echt een stevige vertrouwensband met mijn coach. Wat ooit begon als een zoektocht in mijn veranderende rol (ik ging sturing geven aan het team waar ik zelf eerst onderdeel van was) is het nu een tweemaandelijkse groei-afspraak waar ik naar uit kijk. Mijn YOU Company coach helpt mij op cruciale momenten om door te pakken vanuit mijn eigen krachten. Hij zegt niet wat ik moet doen, maar stelt de juiste vragen en houdt een spiegel voor zodat ik zelf met antwoorden kom. Deze praktische aanpak geeft mij vertrouwen en een sterke basis. Door de coaching vanuit YOU Company ben ik sterker en krachtiger als persoon en dat draag ik uit op zakelijk én persoonlijk vlak. Mijn YOU coach, luistert, motiveert, confronteert, en geeft praktische tips die ik ook gelijk in kan zetten! 
Ik kan het echt iedereen aanraden om een coachingstraject te volgen!

Frans van Soest – Afdelingsleider SG Het Rhedens

Recht voor zijn raap, scherp en met een flinke dosis humor weet mijn YOU Company coach een groep tot op het bot te motiveren. Leerlingen worden uitgedaagd en geïnspireerd om kritisch naar zichzelf te kijken. Jezelf presenteren en passie voor je boodschap staan centraal tijdens de intensieve workshops. Leerlingen gaan vol enthousiasme aan de slag en maken een geweldige ontwikkeling door dankzij de trainingen van YOU Company.

Joyce Mollema – Cöordinator Boddeüs Optiek

Door het gevoel van vertrouwen verlopen alle gesprekken en trainingen heel soepel. De YOU-coach heeft mij begeleid in de rol die ik met mijn nieuwe baan kreeg. Als coördinator moet ik sturing geven aan veel processen binnen het bedrijf waar het team bij betrokken is. Zodra ik ergens in vastloop” kan hij mij tips en inzichten geven om het op een andere manier te benaderen. Bij alles laat hij mij inzien welk effect mijn eigen gedrag en handelen op het team heeft. Ook binnen het team laat hij mensen inzien dat wij allemaal enorm veel invloed hebben op het contact met onze klanten en alles wat daaruit voortkomt. Vooral de één op één coaching on the job zijn daar heel belangrijk in. Het team van Boddeüs zien en horen zet grote stappen dankzij de trainingen van de YOU Company.