Webinar Social Selling

Inleiding

Social selling is dé moderne manier om je business te laten groeien. Het combineert sales en marketing door online zichtbaarheid en het aantrekken van opdrachtgevers. Door actief en relevant te zijn op sociale media, leren mensen jou én je diensten kennen op een sociale, toegankelijke manier.

Voor wie is deze training?

Deze webinar is toegankelijk voor iedereen die zijn of haar business wil versterken. Als jouw onderneming een sales- en/of marketingproces heeft, is deze webinar dé manier om te leren hoe je deze processen effectief en efficiënt inzet. Ontvang waardevolle kennis van onze coach Bianca Cuperus. Met haar expertise in de hospitality- en horecabranche verhoogt zij de omzet door gastgericht te denken en te focussen op bedrijfseigen realisatie in plaats van traditionele verkoopmethoden.

Resultaten die je kunt verwachten

Na de deelname zul je niet meer zonder social selling kunnen. Je neemt de kennis mee kan deze direct toepassen in jouw bedrijf. Hiernaast neem je mee:

  • Relevante adviezen om social selling effectief in te zetten voor een positief commercieel resultaat.
  • Tips over hoe je via social selling nieuwe opdrachtgevers kunt vinden, zowel via je bestaande netwerk als door nieuwe connecties te maken.
  • Technieken om te verkopen zonder opdringerig over te komen.

Doorlooptijd

1,5 uur

Startdatum

Tijden

1 sessie

Locatie(s)

Online

Online mogelijkheid

Deze training kan alleen online gevolgd worden.

Certificaat

Prijs van de training

Gerelateerde trainingen

Eerst kennismaken?

Heb je eerst behoefte om kennis met ons te maken?
Plan dan nu een kennismakingsgesprek met ons in!

Vraag hieronder de training aan

Algemene voorwaarden(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en daarop zijn de Google Privacy Policy en Terms of Service van toepassing.

Vraag hieronder de brochure aan

Algemene voorwaarden(Vereist)
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en daarop zijn de Google Privacy Policy en Terms of Service van toepassing.