5 strippenkaart

Toe aan een keer sparren of een stevige coachingsessie?

Coaching – we hebben er allemaal wel eens behoefte aan. De een wat meer dan de ander en soms wat meer sessies achter elkaar dan een andere periode in je leven. En om aan die behoefte te voldoen komen we met iets nieuws – de YOU coaching 5-rittenkaart! 5 coachuren die jij inplant als jij het nodig hebt. Een keer sparren via Teams om een ander perspectief op je uitdaging te krijgen of juist een keer stevig doorpakken in een coachsessie in de natuur? Jij bepaalt en zit verder nergens aan vast.

Hoe werkt het?

– Je koopt een 5-rittenkaart bij YOU Company. Aanschafwaarde €875 (ex btw)

– De kaart is onbeperkt geldig

– Op het moment dat jij behoefte hebt aan sparren of coaching zet je je uren in en gaan we samen aan de slag

– Kom je er tijdens de sessies achter dat je toch het gehele YOU Coaching-traject wenst te gaan volgen, dan verrekenen we natuurlijk de openstaande sessies op deze kaart nog met elkaar.

Klaar om aan de slag te gaan? Neem dan nu contact met ons op en koop jouw 5-rittenkaart! Wij kijken uit naar het sparren en de vuurkoffie samen!

Dit zeggen andere deelnemers
over YOU Company.

Ik heb in dit traject echt geleerd om vanuit mijn eigen unieke krachten en kwaliteiten te denken en te handelen. De confrontatie in de coaching sessies waren soms pittig, maar absoluut nodig om tot de kern te komen! Ik sta veel steviger, energieker en blijer in het leven. En dat loont op alle vlakken! Gun jezelf dit ontdekkingstraject en pluk de vruchten van de ervaren YOU coaches.

Er is vanaf dag één een goede klik en steeds weer gaan we gelijk de diepte in. Dat vind ik zelf heel erg prettig en fijn. We blijven niet lang dralen en hangen, maar kiezen een onderwerp uit waarop we flink doorpakken. De coach helpt mij door de juiste vragen te stellen. Samen sparren we over mijn persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk ook mijn rol in het bedrijf en manager van een team. Ik heb echt een stevige vertrouwensband met mijn coach.

Mijn YOU Company coach liet me altijd eerst uitgebreid aan het woord; wetende dat ik eerst alles eruit gooi wat er in mijn hoofd zat om vervolgens de juiste vragen te stellen die me aan het denken zette, door te vragen en daarop feedback te geven. En daarmee kwamen we altijd tot de kern. Bij YouCompany draait het meer om alleen de theoretische en praktische invulling van een coachingshandboek. Het is persoonlijke coaching op maat voor professionals.

Ik wil graag met een YOU coach sparren

Algemeen contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.