YOU Company TEAMBOOST

Boosting YOUR Team

Dé outdoor teambuilding
Ontketen jouw Teamboost met YOU Company

Een team dat harmonieus samenwerkt, straalt plezier uit en levert uitzonderlijke resultaten op. Maar we herkennen allemaal die momenten waarop het lijkt alsof je teamleden op afzonderlijke eilanden opereren, zonder echte constructieve samenwerking. Of die periodes waarin jullie in een negatieve spiraal terecht lijken te komen. In zulke cruciale tijden kan de TEAMboost van YOU Company een keerpunt betekenen voor jullie team!

Onze belofte: Een dag die jullie nooit zullen vergeten. Er wordt gelachen, gezwoegd en gevierd! Dit is geen gewoon teamuitje. Wij gaan verder, naar extreme situaties buiten jullie comfortzone. Want juist daar worden de diepgewortelde patronen snel zichtbaar. Patronen die doorbroken moeten worden of die juist extra ruimte verdienen voor een betere samenwerking. Dit alles volgens de beproefde theorie van Lencioni.

De piramide van Patrick Lencioni onthult essentiële elementen van effectieve teamdynamiek. Vijf niveaus van uitdaging die teams kunnen tegenkomen en manieren om deze obstakels te overwinnen. Hier introduceren we teambuildingactiviteiten gebaseerd op de piramide van Patrick Lencioni:

Vertrouwen opbouwen: De basis van succesvol teamwork.
Conflicten omarmen: Essentieel voor groei en vooruitgang.
Betrokkenheid vergroten: Creëer een betekenisvolle teambinding.
Verantwoordelijkheid nemen: Individuele en collectieve verantwoordelijkheid.
Resultaten behalen: Bereik doelstellingen met krachtige samenwerking.

Wanneer je teambuildingactiviteiten plant, is het essentieel om de unieke behoeften van je team en organisatie in overweging te nemen. De activiteiten moeten niet alleen leuk en uitdagend zijn, maar ook gericht op het versterken van de cruciale elementen voor effectieve teamdynamiek, zoals geïdentificeerd door Lencioni.

Wat gaan we doen?

We verzamelen op een adembenemende locatie midden in de Nederlandse natuur. Voorafgaand aan de dag ontvangt het team handige tips en trucs over de buitenactiviteit (wat moet je meenemen en wat kun je verwachten). In de buitenlucht begint jullie TEAMboost. Onder primitieve omstandigheden werken jullie 12, 24 of 36 uur samen, een beroep doend op samenwerking, inventiviteit, creativiteit en doorzettingsvermogen.

Tijdens deze intensieve dag ontdekken jullie 5 essentiële leiderschapsvaardigheden die voor iedereen relevant zijn. Jullie zullen niet alleen inzicht krijgen in je eigen kwaliteiten, maar ook hoe deze als team kunnen bijdragen. Jullie leren snel en effectief communiceren met teamleden, duidelijke richting aangeven tijdens overleg en elkaars kwaliteiten optimaal benutten. Communicatie is vaak een struikelblok binnen teams. Hoe overwinnen jullie dit obstakel? Hoe bevorderen jullie goede communicatie, echte verbinding en openheid voor veranderingen (zowel persoonlijk als binnen het team)?

Met een mix van stijlen, spellen en oefeningen duiken jullie direct in de actie. We werken buiten, weer of geen weer, en geven frisse en directe feedback. We creëren een snelkookpan van uitdaging en leren, waarbij comfortzones worden doorbroken en een onvergetelijke teamervaring wordt gecreëerd.

Klaar voor een echte TEAM Boost? Schrijf je nu in en ontdek hoe jullie grenzen kunnen verleggen en als een krachtig team kunnen groeien. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en breng jullie team naar nieuwe hoogten!

Informatie
Outdoor Team Boost

Duur training:
12 uur buitenlucht

Prijs:
In overleg

Meer informatie
over deze training?
Wij helpen je graag!

085 – 1300925

What’s in it for YOU?

Leer vertrouwen op jouw innerlijke kompas en geef ruimte aan persoonlijke groei

Een vertrouwd klankbord, directe feedback en delen van ervaringen

Bewezen traject met doelgerichte aanpak, samen met de no-nonsense YOU Coach

Terug naar de basis, voeten in de klei, in de vrije natuur, inclusief ‘slechtweer’ garantie

Meer informatie? Klik hier!

Aanvragen kan hier


Wij geloven in de kracht van mensen.
Dat zij écht het verschil maken!


Praktische coaching en direct inzetbaar.
Weinig theorie en vooral veel doen!


Frisse inzichten en een flinke dosis energie.
Onze feedback is direct, opbouwend en altijd met humor!

Dit zeggen anderen over YOU Company.

De outdoor leiderschap training is een échte aanrader! Onder extreme omstandigheden toch de juiste beslissingen maken, jezelf blijven en de groep op een goede manier kunnen aansturen; dat waren de absolute leermomenten, want op die momenten kwam ik mezelf het hardst tegen.

Ik heb tijdens deze onvergetelijke training geleerd om onder alle omstandigheden gestructureerd leiding te geven.

Meer van YOU Company

Coaching YOU

Persoonlijk Leiderschap en Groei

Een-op-een coaching in de prachtig Nederlandse natuur

Training YOU

Je kunt meer dan je denkt!

Outdoor Leiderschap Training

Bel voor vrijblijvend advies

085-1300925

Een e-mail sturen is natuurlijk net zo makkelijk!