Over ONS

YOU Company

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kiezen voor YOU Company, als het gaat om leiderschapstraining, verkooptraining, executive coaching of teambuilding:

Individueel Maatwerk
YOU Company begrijpt dat elke groep uniek is, met verschillende behoeften en doelen. Onze programma’s worden op maat gemaakt om aan de specifieke vereisten van jouw team te voldoen. Of het nu gaat om leiderschap, verkoop, coaching of teamdynamiek, we passen ons aan om de meest relevante en effectieve ervaring te bieden.

Ervaren Professionals
Ons team van ervaren professionals beschikt over diepgaande kennis en expertise in hun respectievelijke vakgebieden. Of het nu gaat om leiderschap, verkoopstrategieën, executive coaching of teamontwikkeling, we leveren hoogwaardige training en begeleiding die is gebaseerd op bewezen methoden en praktische ervaring.

Praktijkgerichte Benadering
Bij YOU Company geloven we sterk in leren door te doen. Onze trainingen en coaching zijn sterk praktijkgericht, met interactieve oefeningen, rollenspellen en casestudy’s die directe toepassing mogelijk maken. Dit stelt deelnemers in staat om nieuwe vaardigheden en inzichten onmiddellijk in hun professionele leven toe te passen.

Diepgaande Impact
Onze programma’s zijn ontworpen om een blijvende impact te hebben. Of het nu gaat om het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden, het verbeteren van verkoopresultaten, het versterken van teamcohesie of het bevorderen van persoonlijke groei, we streven naar meetbare en duurzame resultaten.

Flexibiliteit en Variëteit
Of je nu op zoek bent naar een intensieve leiderschapstraining, specifieke verkoopvaardigheden wilt verbeteren, individuele coaching nodig hebt voor executives of teambuilding wilt bevorderen, wij bieden een scala aan opties. Onze flexibiliteit stelt je in staat om het programma te kiezen dat het beste past bij de behoeften en doelen van jouw team.

Inspirerende Leeromgeving
Bij YOU Company creëren we een inspirerende en ondersteunende leeromgeving waarin deelnemers worden aangemoedigd om te groeien, te leren en uitdagingen aan te gaan. We moedigen een open dialoog aan, bevorderen samenwerking en stimuleren een positieve mindset.

Kortom, kiezen voor YOU Company betekent toegang krijgen tot op maat gemaakte, praktijkgerichte en impactvolle programma’s die gericht zijn op het ontwikkelen van leiderschap, verkoopvaardigheden, executive excellence en teamprestaties. We zijn toegewijd aan het helpen van ondernemers en hun teams om hun potentieel te maximaliseren en duurzame groei te bereiken.

Frank van Roozendaal

Succes boeken is niet alleen afhankelijk van de gekozen bedrijfsvisie en strategie, maar vooral van de mensen die het uitvoeren. Samen met jou (en met jouw medewerkers, management én directie) help ik bij een effectieve verbetering van werkwijzen en aanpak. Een groot deel van mijn basis komt voort uit mijn jarenlange werk bij Defensie. Dit combineer ik met een echte aanpakkers-mentaliteit en een flinke dosis humor.

Lucienne de Bie

Lekker in je vel zitten is super belangrijk om goed te kunnen presteren. Negatieve gedachten, piekeren en stress hebben daar een negatieve invloed op. Als het je niet lukt om alleen uit die negatieve spiraal te stappen, help ik je graag om weer een stap in de positieve richting te zetten. Zodat je grip krijgt op je leven en je gedachten. En zo weer kunt presteren zoals je wilt zijn. Met plezier en voldoening!

Matthias Meijer

Matthias Meijer is directeur en oprichter van The Customer Care Company en heeft meer dan 25 jaar ervaring in leidinggevende commerciële posities. Hij is co-auteur van het managementboek “Met Kop en schouders, blauwdruk van een klantgerichte organisatie”, en spreekt regelmatig op seminars en congressen over klantgerichtheid en het verbeteren van organisaties.

Dennis Heijmink

Van dichtbij heb ik als adviseur bij verschillende bedrijfsoverdrachten en samenwerkingsverbanden geholpen. Ik voel het beste thuis in het kleine en middelgrote MKB. Met mijn kennis en ervaring help ik jou graag verder, ook als je tegen juridische of fiscale uitdagingen aanloopt.

Marc van Woesik

Een goedgehumeurde people-manager met doorzettingsvermogen en gevoel voor humor. Mijn uitstekende financiële achtergrond (HEAO-BE / NIVRA-Nyenrode) zorg ik ervoor dat ik bij elke nieuwe opdracht steeds weer snel en efficiënt tot de kern van de zaak kan komen.

en Jij?

We zijn op zoek naar nieuwe coaches en professionals. Spreekt YOU Company jou aan? Aarzel dan niet om ons te e-mailen. Wij ontvangen heel graag jouw motivatiebrief en CV: [email protected]