Over ONS

Over ONS

YOU Company

Wij houden ervan om jou te helpen in je flow en energie te komen. Het geeft ons ook energie om te zien dat jij buiten de lijntjes durft te gaan! Buiten je comfortzone, daar liggen vaak de kansen voor verandering. Wij beloven jou dat we je triggeren en helpen om jouw kwaliteiten naar boven te krijgen. En ze zo toe te passen dat ze in je dagelijks systeem verankerd blijven! Hoe we dat doen?  Met de gevleugelde uitspraak: “zonder wrijving geen glans!”
Onze feedback en spiegels zijn vaak confronterend en direct. Tegelijkertijd is er ook altijd humor, plezier, blijf jij aan het roer staan en zorgen we voor frisse natuur-energie!

Frank van Roozendaal

Succes boeken is niet alleen afhankelijk van de gekozen bedrijfsvisie en strategie, maar vooral van de mensen die het uitvoeren. Samen met jou (en met jouw medewerkers, management én directie) help ik bij een effectieve verbetering van werkwijzen en aanpak. Een groot deel van mijn basis komt voort uit mijn jarenlange werk bij Defensie. Dit combineer ik met een echte aanpakkers-mentaliteit en een flinke dosis humor.

Lucienne de Bie

Lekker in je vel zitten is super belangrijk om goed te kunnen presteren. Negatieve gedachten, piekeren en stress hebben daar een negatieve invloed op. Als het je niet lukt om alleen uit die negatieve spiraal te stappen, help ik je graag om weer een stap in de positieve richting te zetten. Zodat je grip krijgt op je leven en je gedachten. En zo weer kunt presteren zoals je wilt zijn. Met plezier en voldoening!

Matthias Meijer

Matthias Meijer is directeur en oprichter van The Customer Care Company en heeft meer dan 25 jaar ervaring in leidinggevende commerciële posities. Hij is co-auteur van het managementboek “Met Kop en schouders, blauwdruk van een klantgerichte organisatie”, en spreekt regelmatig op seminars en congressen over klantgerichtheid en het verbeteren van organisaties.

Dennis Heijmink

Van dichtbij heb ik als adviseur bij verschillende bedrijfsoverdrachten en samenwerkingsverbanden geholpen. Ik voel het beste thuis in het kleine en middelgrote MKB. Met mijn kennis en ervaring help ik jou graag verder, ook als je tegen juridische of fiscale uitdagingen aanloopt.

Marc van Woesik

Een goedgehumeurde people-manager met doorzettingsvermogen en gevoel voor humor. Mijn uitstekende financiële achtergrond (HEAO-BE / NIVRA-Nyenrode) zorg ik ervoor dat ik bij elke nieuwe opdracht steeds weer snel en efficiënt tot de kern van de zaak kan komen.

en Jij?

We zijn op zoek naar nieuwe coaches en professionals. Spreekt YOU Company jou aan? Aarzel dan niet om ons te e-mailen. Wij ontvangen heel graag jouw motivatiebrief en CV: [email protected]