Over ONS

YOU Company

Het geeft ons energie om jou te helpen buiten die lijntjes te gaan. Je vormt juist jezelf wanneer je stapt buiten je comfortzone. We beloven je dat we je triggeren om jouw kwaliteiten naar boven te krijgen.

“zonder wrijving geen glans”!

Onze vaak confronterende feedback gaat altijd met humor en heel vaak met hulp van frisse buitenlucht.

Frank van Roozendaal

Succes boeken is niet alleen afhankelijk van de gekozen bedrijfsvisie en strategie, maar vooral van de mensen die het uitvoeren. Samen met jou (en met jouw medewerkers, management én directie) help ik bij een effectieve verbetering van werkwijzen en aanpak. Een groot deel van mijn basis komt voort uit mijn jarenlange werk bij Defensie. Dit combineer ik met een echte aanpakkers-mentaliteit en een flinke dosis humor.

Lucienne de Bie

Lekker in je vel zitten is super belangrijk om goed te kunnen presteren. Negatieve gedachten, piekeren en stress hebben daar een negatieve invloed op. Als het je niet lukt om alleen uit die negatieve spiraal te stappen, help ik je graag om weer een stap in de positieve richting te zetten. Zodat je grip krijgt op je leven en je gedachten. En zo weer kunt presteren zoals je wilt zijn. Met plezier en voldoening!

Robert Versteeg

Organisatie coaching voor teams, leiders en organisaties die tezamen in actie willen komen. Om barrières te slechten en business prestaties en bedrijfsontwikkeling te verbeteren. Coaching for Performance!

Matthias Meijer

Matthias Meijer is directeur en oprichter van The Customer Care Company en heeft meer dan 25 jaar ervaring in leidinggevende commerciële posities. Hij is co-auteur van het managementboek “Met Kop en schouders, blauwdruk van een klantgerichte organisatie”, en spreekt regelmatig op seminars en congressen over klantgerichtheid en het verbeteren van organisaties.

Marc van Woesik

Een goedgehumeurde people-manager met doorzettingsvermogen en gevoel voor humor. Mijn uitstekende financiële achtergrond (HEAO-BE / NIVRA-Nyenrode) zorg ik ervoor dat ik bij elke nieuwe opdracht steeds weer snel en efficiënt tot de kern van de zaak kan komen.

Dennis Heijmink

Van dichtbij heb ik als adviseur bij verschillende bedrijfsoverdrachten en samenwerkingsverbanden geholpen. Ik voel het beste thuis in het kleine en middelgrote MKB. Met mijn kennis en ervaring help ik jou graag verder, ook als je tegen juridische of fiscale uitdagingen aanloopt.

en Jij?

We zijn op zoek naar nieuwe coaches en professionals. Spreekt YOU Company jou aan? Aarzel dan niet om ons te e-mailen. Wij ontvangen heel graag jouw motivatiebrief en CV: [email protected]