1-op-1 / persoonlijke coaching

Inleiding

Ervaar de kracht van persoonlijke groei met onze op maat gemaakte coachingstrajecten bij YOU Company! Voel je je vastlopen in zowel werk als privé? Mis je de helderheid en energie die je eerder had? Bij YOU Company helpen we je om de regie terug te nemen en te investeren in jezelf met persoonlijke coaching. Of je nu je persoonlijke en professionele groei wilt stimuleren, vastloopt en behoefte hebt aan helderheid en nieuwe energie, of je innerlijke kompas wilt (her)ontdekken en je zelfvertrouwen wilt versterken, onze coaching is er voor jou. Ontdek wat YOU Company voor jou kan betekenen en haal het beste uit jezelf. Vraag vandaag nog jouw vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en start jouw reis van persoonlijke groei en succes!

Voor wie is deze coaching

Dit coachingstraject is ideaal voor:

 • Individuen die hun persoonlijke en professionele groei willen stimuleren.
 • Mensen die vastlopen en behoefte hebben aan helderheid en nieuwe energie.
 • Personen die hun innerlijke kompas willen (her)ontdekken en hun zelfvertrouwen willen versterken.

Onze werkwijze

 1. Intake en doelstellingen vaststellen: De coach en de cliënt voeren een intakegesprek om de huidige situatie te begrijpen en doelstellingen voor de coachingperiode vast te stellen. Dit omvat het identificeren van specifieke uitdagingen, doelen en gewenste resultaten.
 2. Analyse en evaluatie: De coach analyseert de situatie van de cliënt en evalueert de sterke punten, zwakke punten, kansen en bedreigingen. Dit kan ook het identificeren van gedragspatronen en belemmerende overtuigingen omvatten.
 3. Opstellen van een actieplan: Op basis van de doelstellingen en evaluatie wordt een actieplan opgesteld. Dit plan omvat specifieke stappen en strategieën die moeten worden geïmplementeerd om de doelen van de cliënt te bereiken.
 4. Coachingssessies: De coach voert regelmatig coachingssessies uit met de cliënt. Tijdens deze sessies worden voortgang besproken, uitdagingen aangepakt en strategieën aangepast indien nodig. Deze sessies bieden ook een kans voor reflectie en het delen van inzichten.
 5. Ondersteuning en begeleiding: De coach biedt continue ondersteuning en begeleiding aan de cliënt gedurende de coachingperiode. Dit kan bestaan uit het bieden van advies, het delen van expertise en het aanmoedigen van de cliënt tijdens moeilijke momenten.
 6. Evaluatie en bijstelling: Na verloop van tijd worden de voortgang en resultaten geëvalueerd. Indien nodig wordt het actieplan bijgesteld om beter aan te sluiten bij de behoeften en doelen van de cliënt.

Resultaat dat je kunt verwachten

Haal het best uit jezelf en ontdek wat YOU Company voor YOU kan betekenen. Herontdek jezelf of verbeter je prestaties zoals:

 • Verhelderende inzichten, inspiratie en hernieuwde energie voor jouw reis van persoonlijk leiderschap.
 • Persoonlijke begeleiding door ervaren coaches, waarbij je je gedragspatronen zult ontrafelen en nieuwe mogelijkheden voor effectiever gedrag zult verkennen.
 • Een omgeving waarin groei en positieve verandering kunnen bloeien.
 • Vertrouwen op jouw innerlijke kompas en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Een vertrouwd klankbord, directe feedback en het delen van ervaringen.
 • Een bewezen traject met een doelgerichte aanpak, samen met een no-nonsense YOU Coach.
 • Sessies in de natuur of weg van je bureau, inclusief ‘slechtweer’ garantie.
 • Voortdurende ondersteuning en opvolging om jouw doelen scherp te houden en je te motiveren om actie te ondernemen.

 

Over de YOU coaches

Doorlooptijd traject

Totale traject van 48 weken, verdeeld in 6 sessies en 5 telefonische contactmomenten

Locaties

Divers

Online mogelijkheid

Ja, deze coaching is ook online te volgen.

Prijs van coachingstraject

€5.995,- excl. BTW

Gerelateerde coaching

Eerst kennismaken?

Heb je eerst behoefte om kennis met ons te maken?
Plan dan nu een kennismakingsgesprek met ons in!

Vraag hieronder de coaching aan

Algemene voorwaarden(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en daarop zijn de Google Privacy Policy en Terms of Service van toepassing.

Vraag hieronder de brochure aan

Algemene voorwaarden(Vereist)
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en daarop zijn de Google Privacy Policy en Terms of Service van toepassing.