Heisessie

Inleiding

Een YOU Company “Hei-dag” is een speciale vorm van coaching en teamontwikkeling die wij inzetten voor bedrijven en organisaties om in een externe, vaak natuurlijke en rustgevende omgeving, aan specifieke doelen of projecten te werken. Het concept is afgeleid van de Nederlandse term “heide”, wat verwijst naar een plek buiten de normale werkomgeving, zoals een landelijk gelegen conferentieoord of een rustiek huis in een natuurlijke setting.

Voor wie is deze coaching

Een Hei-dag is bijzonder geschikt voor verschillende doelgroepen binnen een organisatie, afhankelijk van de specifieke doelstellingen die worden nagestreefd. Hier zijn enkele doelgroepen die goed kunnen profiteren van een Hei-dag:

Managementteams

 • Voor hoger management en directieteams biedt een Hei-dag de gelegenheid om zich terug te trekken uit de dagelijkse operationele verantwoordelijkheden. Ze kunnen deze tijd gebruiken om strategische plannen te ontwikkelen, te reflecteren op de organisatorische visie, of diepgaand overleg te plegen over belangrijke beslissingen.
  Projectteams
 • Projectteams die aan complexe of langdurige projecten werken, kunnen Hei-dagen gebruiken om intensieve planningssessies te houden, projecthindernissen te overwinnen, of de teamdynamiek en -communicatie te verbeteren. Dit is ook een uitstekende gelegenheid voor cross-functionele teams om aan teambuilding te doen en betere werkrelaties te ontwikkelen.
  Afdelingen of divisies
 • Hele afdelingen kunnen Hei-dagen benutten om werkprocessen te herzien, afdelingsdoelstellingen opnieuw af te stemmen, en de samenwerking binnen en tussen afdelingen te verbeteren.
  Nieuwe teams
 • Voor nieuwe teams of teams met recente wijzigingen in het personeelsbestand kan een Hei-dag een effectieve manier zijn om de teamleden aan elkaar te laten wennen, vertrouwen op te bouwen, en een sterke basis te leggen voor toekomstige samenwerking.

Onze werkwijze

Resultaat dat je kunt verwachten

 • Focus en creativiteit bevorderend: Weg van de dagelijkse kantoorroutine, worden de deelnemers aangemoedigd om creatiever te denken en dieper in te gaan op onderwerpen.
 • Teambuilding: Door samen te werken in een ontspannen en afgezonderde omgeving, kunnen teamleden hun relaties versterken en beter samenwerken.
 • Strategische planning: Organisaties gebruiken Hei-dagen vaak voor strategische sessies, waarbij langetermijndoelen worden gesteld en plannen worden gemaakt.
 • Probleemoplossing: Specifieke uitdagingen of problemen kunnen intensief worden aangepakt, zonder de afleidingen van het normale werk.

Over de YOU coaches

Doorlooptijd traject

Totale traject van 48 weken, verdeeld in 6 sessies en 5 telefonische contactmomenten

Locaties

Divers

Online mogelijkheid

Ja, deze coaching is ook online te volgen.

Prijs van coachingstraject

€ 1.195,- excl. BTW

Gerelateerde coaching

Eerst kennismaken?

Heb je eerst behoefte om kennis met ons te maken?
Plan dan nu een kennismakingsgesprek met ons in!

Vraag hieronder de coaching aan

Algemene voorwaarden(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en daarop zijn de Google Privacy Policy en Terms of Service van toepassing.

Vraag hieronder de brochure aan

Algemene voorwaarden(Vereist)
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en daarop zijn de Google Privacy Policy en Terms of Service van toepassing.