5-rittenkaart

Inleiding

Toe aan een keer sparren of een stevige coachingsessie? Bij YOU Company introduceren we de YOU coaching 5-rittenkaart! Flexibele coaching op maat, wanneer jij het nodig hebt.

Voor wie is deze coaching

De YOU coaching 5-rittenkaart is ideaal voor:

– Professionals die behoefte hebben aan flexibele coaching op verschillende momenten.
– Individuen die willen sparren over uitdagingen en een ander perspectief willen krijgen.
– Mensen die graag stevig willen doorpakken tijdens een coachsessie, eventueel in de natuur.

Klaar om aan de slag te gaan? Neem dan nu contact met ons op en koop jouw 5-rittenkaart! We kijken uit naar het sparren en de vuurkoffie samen!

Onze werkwijze

  1. Intake en doelstellingen vaststellen: De coach en de cliënt voeren een intakegesprek om de doelen en verwachtingen van de coachingperiode te bespreken. Dit omvat het identificeren van specifieke uitdagingen, doelen en gewenste resultaten die de cliënt wil bereiken.
  2. Planning van sessies: Op basis van de doelstellingen en beschikbaarheid van zowel de cliënt als de coach, worden de sessies gepland. Met de 5-rittenkaart kan de cliënt flexibel kiezen wanneer hij of zij de sessies wil inplannen, passend bij zijn of haar schema.
  3. Uitvoering van de sessies: Tijdens elke sessie werkt de cliënt samen met de coach aan het bespreken van uitdagingen, het verkennen van persoonlijke groei en het ontwikkelen van strategieën om doelen te bereiken. De coach biedt begeleiding, ondersteuning en feedback om de cliënt te helpen vooruitgang te boeken.
  4. Reflectie en evaluatie: Na elke sessie kan de cliënt reflecteren op wat er is besproken en geleerd. Dit kan helpen bij het identificeren van patronen, het stellen van nieuwe doelen en het evalueren van de voortgang richting de gewenste resultaten.
  5. Gebruik van alle sessies: Het doel is om alle vijf sessies van de 5-rittenkaart te gebruiken om maximaal profijt te halen uit de coachingervaring. De cliënt kan ervoor kiezen om de sessies gelijkmatig te verdelen over een bepaalde periode of ze te gebruiken op basis van specifieke behoeften en urgentie.
  6. Optionele verlenging of verdere coaching: Na het voltooien van de 5-rittenkaart kan de cliënt ervoor kiezen om extra sessies te kopen of om door te gaan met een vollediger coachingstraject, afhankelijk van zijn of haar behoeften en wensen voor verdere groei en ontwikkeling.

Resultaat dat je kunt verwachten

  1. Flexibele inzet van 5 coachuren op momenten die jou het beste uitkomen.
  2. Geen verplichtingen, jij bepaalt wanneer en hoe je de uren inzet.
  3. Mogelijkheid om de 5-rittenkaart te verrekenen als je besluit het volledige YOU Coaching-traject te volgen.

Over de YOU coaches

Doorlooptijd traject

5 coachuren (5 sessies), jij bepaalt wanneer je ze inzet

Locaties

Buiten

Online mogelijkheid

Ja, deze coaching is ook online te volgen.

Prijs van coachingstraject

€1.195,- excl. BTW

Gerelateerde coaching

Eerst kennismaken?

Heb je eerst behoefte om kennis met ons te maken?
Plan dan nu een kennismakingsgesprek met ons in!

Vraag hieronder de coaching aan

Algemene voorwaarden(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en daarop zijn de Google Privacy Policy en Terms of Service van toepassing.

Vraag hieronder de brochure aan

Algemene voorwaarden(Vereist)
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en daarop zijn de Google Privacy Policy en Terms of Service van toepassing.