Coachend leiderschap

Inleiding

“werken vanuit verbinding”

“Ik weet niet zeker of ze me altijd wel begrijpen?”

Als directeur of manager ben jij verantwoordelijke voor het bereiken van je doelen, maar het meest belangrijk stuk gereedschap wat je hebt is je team. Het meest unieke wat je iedere dag meebrengt naar je werk dat ben je zelf, als je er dan ook vanuit gaat dat je team bestaat uit unieke personen die ook allemaal met hun eigen cultuur en achtergrond naar hun werk komen dan snap je dat aansturen geen eenheidsworst is. Tegelijkertijd leven we in een wereld waarin verandering de enige constante is, hoe neem je mensen mee in deze lastige tijd? Hoe blijf je met elkaar in verbinding terwijl er dagelijks discussies en conflicten op de loer liggen.

Voor wie is deze training?

Tijdens deze training leer je hoe je jouw team effectief aanstuurt op een manier die bij jou als mens past, hoe je met zelfvertrouwen, respect en empathie jouw teamleden begeleid in het uitvoeren van hun taken zonder direct tijdsdruk op te leggen of oplossingen aan te reiken.

Doelgroep: Ondernemers, directie leden en management

Resultaten die je kunt verwachten

Na het volgen van deze training kun je verwachten:

Verbeterde Communicatievaardigheden:

Je bent in staat om effectiever te communiceren met je team, waardoor misverstanden worden verminderd en de samenwerking wordt versterkt.

Grotere Zelfkennis en Zelfvertrouwen:
Door inzicht te krijgen in je eigen leiderschapsstijl en hoe deze invloed heeft op je team, vergroot je je zelfvertrouwen en effectiviteit als leider.

Empathisch en Respectvol Leiderschap:
Je leert hoe je met empathie en respect je team kunt begeleiden, wat leidt tot een positievere werksfeer en betere resultaten.

Versterkte Teamcohesie: Door te werken vanuit verbinding, zorg je voor een hechter en beter samenwerkend team.

Aanpassingsvermogen in Veranderende Omstandigheden:
Je ontwikkelt vaardigheden om je team door veranderingen te leiden, wat cruciaal is in de dynamische hedendaagse werkomgeving.

Toepassen van Coaching Methodieken:
Je kunt verschillende coaching methodieken zoals NLP, DISC, SL II en organisatieopstellingen effectief toepassen om je team te ondersteunen.

Interventietechnieken:
Je bent in staat om interventietechnieken te gebruiken om conflicten op te lossen en de productiviteit van je team te verbeteren.
Door deze resultaten kun je als leider niet alleen je doelen bereiken, maar ook zorgen voor een werkomgeving waarin je team zich gewaardeerd en ondersteund voelt.

Doorlooptijd

1 dag

Startdatum

Tijden

Van 9:30 uur tot 17:00 uur

Locatie(s)

Nader te bepalen

Online mogelijkheid

Certificaat

Prijs van de training

€ 549,95 excl. BTW per persoon excl. €47,50 per dag accomodatiekosten

Gerelateerde trainingen

Eerst kennismaken?

Heb je eerst behoefte om kennis met ons te maken?
Plan dan nu een kennismakingsgesprek met ons in!

Vraag hieronder de training aan

Algemene voorwaarden(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en daarop zijn de Google Privacy Policy en Terms of Service van toepassing.

Vraag hieronder de brochure aan

Algemene voorwaarden(Vereist)
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en daarop zijn de Google Privacy Policy en Terms of Service van toepassing.