Management coaching

“Transformeer jouw leiderschap: Individuele coaching voor Managers en Directieleden”

In de dynamische wereld van bedrijfsleiderschap sta jij aan het roer van verandering en groei. Maar wat als je rol verschuift, je focus verandert of je team een nieuwe weg inslaat? Daar komt onze management executive-coach in beeld.

Bij YOU Company begrijpen we dat elke managementlaag zijn eigen unieke uitdagingen en vereisten heeft. Of je nu een overstap maakt naar een andere rol of een nieuwe leidinggevende focus nastreeft, de vaardigheden en mindset die nodig zijn, kunnen aanzienlijk verschillen. In een tijd waarin de exacte aard van deze transformatie niet altijd helder is, kan de begeleiding van een ervaren coach van onschatbare waarde zijn.

Onze coach staat klaar om jou te ondersteunen bij jouw reis. We gaan samen op zoek naar wat er zich afspeelt binnen jouw organisatie, analyseren de dynamiek van jouw team en onderzoeken hoe jij hierop reageert. Door deze interactieve dialoog met jouw persoonlijke coach, ontwikkel je de vaardigheid om je eigen gedragspatronen te herkennen en nieuwe wegen naar effectiever leiderschap te verkennen.

Samen streven we ernaar om jouw team nog beter mee te nemen in jullie gezamenlijke stappen en doelen. Wij geloven in de kracht van persoonlijke groei en ontwikkeling, en met de begeleiding van onze coach sta jij sterker dan ooit om met vertrouwen en energie de weg naar succes te bewandelen.

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe onze ervaren coach jou kan helpen om met focus en vastberadenheid je leiderschapsreis voort te zetten. Jouw succes is onze missie!

Informatie
Persoonlijk leiderschap en jouw persoonlijke groei

Meer informatie
over dit traject?
We helpen je graag!

085 – 1300925

Waarom meedoen?

Geef ruimte aan jouw persoonlijke groei

Directe feedback en ervaringen delen

Doelgerichte aanpak door no-nonsense coach

Terug naar de basis in de vrije natuur

Jouw reis naar effectief leiderschap:

Bij YOU Company is ons doel duidelijk: we gaan samen met jou op ontdekkingsreis om jouw leiderschap naar nieuwe hoogten te tillen. Hoe? Door jouw authentieke stijl van leidinggeven te ontrafelen en te versterken.

In onze coachingstrajecten draait alles om JOU. We beginnen bij de kern: jezelf. Leer jezelf diepgaand kennen en begrijpen, ontdek je unieke stijl en identificeer je sterke punten. Deze zelfkennis vormt de basis van effectief leidinggeven aan teams.

Tijdens onze trajecten ontwikkel je niet alleen meer zelfvertrouwen, maar ook een sterkere zichtbaarheid als leider. Je leert werken vanuit je persoonlijke kracht, waardoor je in staat bent om met overtuiging en impact te communiceren. Bovenal ontwikkel je een scherpere sensitiviteit voor de dynamiek binnen teams en jouw rol daarin.

Bij YOU Company ben jij geen toeschouwer; je wordt actief betrokken. We luisteren naar jou, begrijpen jouw behoeften en begeleiden je op een manier die naadloos aansluit bij jouw unieke persoonlijkheid. We bepalen samen vervolgacties en zorgen ervoor dat deze acties altijd top of mind blijven. We checken regelmatig tussendoor om ervoor te zorgen dat je koers houdt en jouw groei continu ondersteund wordt.

Bereid je voor op een reis van zelfontdekking, groei en transformatie. Samen bouwen we aan een krachtigere jij, een leider die niet alleen weet waarheen te gaan, maar ook hoe anderen daar naartoe te leiden. Kies voor jouw pad naar effectief leiderschap met YOU Company. Jouw succes begint hier!

Durf jij het aan? Maak gratis en vrijblijvend kennis met YOU Company!

Dit zeggen andere managers
over YOU Company.

Door de coaching vanuit YOU Company ben ik sterker en krachtiger als persoon en dat draag ik uit op zakelijk én persoonlijk vlak. Ik heb een goede klik en een echte vertrouwensband met mijn coach. Hij stelt de juiste vragen en helpt mij om keuzes en beslissingen te groeperen en kaderen. Dit geeft rust en een goede basis. Door het sparren in de sessies met mijn management coach krijg ik weer overzicht en vind ik de antwoorden in mezelf. Mijn rol in het bedrijf veranderde, ik ging sturing geven aan het team waar ik al onderdeel van was, en dat was hartstikke spannend. Mijn YOU coach is dan echt een partner-in-crime. Hij luistert, motiveert, houdt me een spiegel voor, en geeft praktische tips die ik ook gelijk in kan zetten! Ik kan het echt iedereen aanraden om een coachingstraject te volgen!  

Ons hele team volgt coaching en training bij YOU Company. Dit zorgt ervoor dat onze teams sterker met elkaar vervlochten zijn en nu meer dan ooit een positievere weg zijn ingeslagen. De training in de wilde natuur was voor ons allemaal echt buiten onze comfortzone. De oefeningen waren verrassend, soms confronterend en vooral heel erg nuttig. De coaches en trainers hebben een neus voor onuitgesproken zaken of onderliggende wrijving. In een veilige omgeving, met humor en directheid halen ze juist die punten naar boven. Terugkijkend heeft de outdoor training echt gezorgd voor een positief omslagpunt in ons team! 

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking

Vrijblijvende kennismaking

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak kennis met jouw coaches

Frank van Roozendaal

Specialiteiten:

– Persoonlijk leiderschap
– Directie en management
– Sales en marketing

Lucienne de Bie

Specialiteiten:

– Psychologie
– Gedrag
– Plezier

Robert Versteeg

Specialiteiten:

– Organisatie en teams
– Directie en management
– Ondernemerschap

Klaar om te groeien? Schrijf je in.

Coaching YOU

YOU 48 weken coachingstraject

In 48 weken van ‘kop tot staart’ werken we een concreet en persoonlijk 6-fasenmodel af

5 één-op-één sessies met je coach buiten in de vrije natuur, terug naar de basis

7 telefonische/digitale contactmomenten ter reflectie met coach en psycholoog

Concrete handvatten en actiepunten voor een betere YOU, een leven lang

Coaching YOU

Coachingstraject per maand

Een persoonlijk coachplan op maat met een eigen coach, maandelijks gefactureerd

5 één-op-één sessies met je coach buiten in de vrije natuur, terug naar de basis

7 telefonische/digitale contactmomenten ter reflectie met coach en psycholoog

Concrete handvatten en actiepunten voor een betere YOU, een leven lang


Wij geloven in de kracht van mensen.
Dat zij écht het verschil maken!


Praktische coaching en direct inzetbaar.
Weinig theorie en vooral veel doen!


Frisse inzichten en een flinke dosis energie.
Onze feedback is direct, opbouwend en altijd met humor!

Bel voor vrijblijvend advies

085-1300925

Een e-mail sturen is natuurlijk net zo makkelijk!