Business coaching

Coachingstraject voor ondernemers

Loop je vast in het ondernemerschap of zie je het grotere plaatje niet meer helemaal scherp? Gaat alles op papier goed maar voel je dat jouw energie niet diezelfde flow heeft? Heb je honderden ideeën in je hoofd maar komen ze niet tot uitvoering? Of zijn er andere vraagstukken die bij jou spelen? Spar dan eens samen met een YOU Coach en kom weer terug op jouw route van energie, flow en groei! 

De coaches van YOU Company zijn gespecialiseerd in performance coaching voor ondernemers. Strategisch sparren of jouw plannen en resultaten onder de loep nemen – het kan allemaal en gaat je een flinke stap verder brengen! 

Waar zitten jouw uitdagingen als ondernemer en hoe kun je hier mee omgaan? Wat is je groeidoel, voor zowel je bedrijf als voor jou als ondernemer? Want dat jij gaat groeien in welke vorm dan ook, staat als een paal boven water! Voor de coachingssessies gaan we zoveel mogelijk weg van je bureau. Dat kan in de natuur – dat heeft onze voorkeur. Maar een andere locatie waar jij niet afgeleid wordt is natuurlijk ook een mogelijkheid

Want echt iedere goede ondernemer kan enorm profiteren van het hebben van een business-coach om verschillende redenen:

 1. Objectieve Inzichten: Een business-coach biedt een extern perspectief en objectieve inzichten. Dit kan helpen om blinde vlekken en beperkte denkwijzen te identificeren die mogelijk de groei en ontwikkeling van het bedrijf belemmeren.
 2. Mentorship en Begeleiding: Een ervaren business-coach fungeert als mentor en gids. Ze hebben mogelijk vergelijkbare uitdagingen meegemaakt en kunnen waardevolle adviezen en begeleiding bieden op basis van hun eigen ervaringen.
 3. Strategische Planning: Een business-coach kan helpen bij het opstellen van strategische plannen en doelstellingen. Ze kunnen helpen bij het formuleren van duidelijke doelen en de stappen om die doelen te bereiken.
 4. Verantwoordelijkheid en Accountability: Een coach houdt de ondernemer verantwoordelijk voor het behalen van doelen en het nakomen van beloften. Dit stimuleert actie en voorkomt uitstelgedrag.
 5. Vaardigheidsontwikkeling: Een business-coach kan helpen bij het identificeren van zwakke punten en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Dit kan variëren van leiderschap tot communicatie en onderhandeling.
 6. Netwerkmogelijkheden: Coaches hebben vaak uitgebreide netwerken en kunnen ondernemers in contact brengen met waardevolle contacten, partners en potentiële klanten.
 7. Zelfvertrouwen: Een business-coach kan het zelfvertrouwen van de ondernemer vergroten door positieve bekrachtiging, erkenning van successen en het helpen overwinnen van twijfels.
 8. Besluitvorming: Bij het nemen van belangrijke beslissingen kan een coach fungeren als klankbord en helpen bij het evalueren van opties, zodat de ondernemer weloverwogen keuzes kan maken.
 9. Groei en Schaalbaarheid: Een coach kan helpen bij het identificeren van kansen voor groei en schaalbaarheid en strategieën ontwikkelen om deze kansen te benutten.
 10. Time Management: Een coach kan helpen bij het prioriteren van taken, het verbeteren van time management en het verminderen van stress door effectievere werkgewoonten.

Over het algemeen kan een business-coach fungeren als een waardevolle partner in de groei en ontwikkeling van een onderneming, waarbij ze de ondernemer ondersteunen bij het bereiken van hun doelen, het maximaliseren van hun potentieel en het overwinnen van uitdagingen.

Informatie
Performance coaching en leiderschap voor ondernemers

Meer informatie
over dit traject?
We helpen je graag!

085 – 1300925

What’s in it for YOU?

Leer vertrouwen op jouw innerlijke kompas en geef ruimte aan persoonlijke groei

Een vertrouwd klankbord, directe feedback en delen van ervaringen

Bewezen traject met doelgerichte aanpak, samen met de no-nonsense YOU Coach

Terug naar de basis, voeten in de klei, in de vrije natuur, inclusief ‘slechtweer’ garantie

Ervaringen van YOU Coaching deelnemer Niek

Durf jij het aan? Kom gratis kennismaken!

Iedereen heeft wel eens de behoefte om over zijn knelpunten te sparren, zeker ook ondernemers. Door ondernemerscoaching van YOU Company krijg je weer meer zicht op je doelen, je talenten en voel je de energie (zowel zakelijk als privé) weer stromen! Het is tijd om weer plezier in je werk en succes in het ondernemen te krijgen. Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! 

Coachingsmodel YOU Company

Wat gaan we doen?

Jouw vraagstukken en doelen stellen we centraal. De sessies zitten vol positieve energie, geven je veel handvaten om gelijk iets in de praktijk te brengen zonder dat je er veel theorie voor moet kennen, wakkeren jouw kracht aan en maken je bewust van je eigen handelen door een (confronterende) spiegel voor te houden. Je wordt gehoord en op weg geholpen op een manier die bij jou past. We spreken altijd vervolgacties af en checken tussentijds kort bij je in zodat je de afspraken ook on top of mind blijft houden.

Dit zeggen andere ondernemers
over YOU Company.

Zowel persoonlijk als ons hele team volgen coaching en training bij YOU Company. In beide gevallen gaan de gesprekken verder en dieper dan ooit gedacht. Mijn ondernemerscoach verrast me steeds weer door juist die zaken eruit te pikken die voor mij het verschil kunnen maken. Relativerend, met veel humor en altijd in de doen-modus! De 1-op-1 sessies zijn iedere keer weer verhelderend en geven mij veel energie. 

De kracht van de gesprekken met mijn ondernemerscoach zit in de directe no-nonsens manier, de positieve energie (glas is halfvol en daar mag je dankbaar voor zijn) en in het spreken van dezelfde ondernemerstaal. De sparringsessies in de natuur geven mij na al die jaren nog steeds nieuwe inzichten en groei. Ik ben zelf bewuster mijn gedrag gaan zien en het effect van mijn handelen. Daardoor zet ik mooie stappen op alle vlakken!  

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking

Vrijblijvende kennismaking

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak kennis met jouw coaches

Frank van Roozendaal

Specialiteiten:

– Persoonlijk leiderschap
– Directie en management
– Sales en marketing

Lucienne de Bie

Specialiteiten:

– Psychologie
– Gedrag
– Plezier

Robert Versteeg

Specialiteiten:

– Organisatie en teams
– Directie en management
– Ondernemerschap

Klaar om te groeien? Schrijf je in.

Coaching YOU

YOU 48 weken coachingstraject

In 48 weken van ‘kop tot staart’ werken we een concreet en persoonlijk 6-fasenmodel af

5 één-op-één sessies met je coach buiten in de vrije natuur, terug naar de basis

7 telefonische/digitale contactmomenten ter reflectie met coach en psycholoog

Concrete handvatten en actiepunten voor een betere YOU, een leven lang

Coaching YOU

Coachingstraject per maand

Een persoonlijk coachplan op maat met een eigen coach, maandelijks gefactureerd

5 één-op-één sessies met je coach buiten in de vrije natuur, terug naar de basis

7 telefonische/digitale contactmomenten ter reflectie met coach en psycholoog

Concrete handvatten en actiepunten voor een betere YOU, een leven lang

Coaching YOU

5-rittenkaart

5 uren sparring of coaching op het moment dat jij daar behoefte aan hebt

één-op-één sessie met je coach buiten in de vrije natuur, terug naar de basis

Telefonische/digitale contactmomenten met jouw persoonlijke YOU coach

Concrete handvatten en actiepunten voor een betere YOU, een leven lang


Wij geloven in de kracht van mensen.
Dat zij écht het verschil maken!


Praktische coaching en direct inzetbaar.
Weinig theorie en vooral veel doen!


Frisse inzichten en een flinke dosis energie.
Onze feedback is direct, opbouwend en altijd met humor!

Bel voor vrijblijvend advies

085-1300925

Een e-mail sturen is natuurlijk net zo makkelijk!