Persoonlijke coaching

Ontdek de kracht van persoonlijke groei met ons op maat gemaakte coachingstraject!

Voel je jezelf vastlopen, zowel op het werk als in je privéleven? Merk je dat je de helderheid en energie mist die je eerder had? Ervaar je een ontevredenheid of een gevoel van disbalans? Of sta je voor andere uitdagingen die je belemmeren? Dan is het tijd om de regie terug te nemen en te investeren in jezelf met persoonlijke coaching.

Bij YOU Company begrijpen we dat iedereen een uniek pad van groei bewandelt. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden naar een leven vol kracht en positieve uitstraling. Met individuele coaching kun je rekenen op verhelderende inzichten, inspiratie en hernieuwde energie om jouw reis van persoonlijk leiderschap te omarmen. Het is tijd om je innerlijke kompas te (her)ontdekken en weer vol vertrouwen vooruit te gaan!

Tijdens onze coachingssessies, bij voorkeur gehouden in de prachtige natuur of ver weg van je bureau, zal je sparren met een deskundige coach. Samen zullen jullie jouw gedragspatronen ontrafelen en nieuwe mogelijkheden verkennen voor effectiever gedrag. We bieden je een omgeving waarin groei en positieve verandering kunnen bloeien.

Dus, waar wacht je nog op? Laat ons je helpen om het beste uit jezelf te halen en in een positieve flow te komen. Ontdek hoe persoonlijke coaching van YOU Company jou kan ondersteunen op jouw reis naar succes en vervulling. Schrijf vandaag nog in voor een traject dat jouw groei en potentieel naar nieuwe hoogten zal tillen!

Informatie
Persoonlijk leiderschap en jouw persoonlijke groei

Meer informatie
over dit traject?
We helpen je graag!

085 – 1300925

What’s in it for YOU?

Leer vertrouwen op jouw innerlijke kompas en geef ruimte aan persoonlijke groei

Een vertrouwd klankbord, directe feedback en delen van ervaringen

Bewezen traject met doelgerichte aanpak, samen met de no-nonsense YOU Coach

Terug naar de basis, voeten in de klei, in de vrije natuur, inclusief ‘slechtweer’ garantie

Ervaringen van YOU Coaching deelnemer Niek

Durf jij het aan? Kom gratis kennismaken!

We hebben allemaal momenten waarop we vastlopen en behoefte hebben aan helderheid. Bij YOU Company begrijpen we dat maar al te goed. Onze coaching brengt jouw knelpunten aan het licht en helpt je om weer volledig zicht te krijgen op jouw doelen en talenten. Het is de sleutel tot het herstellen van die verloren energie, zowel in jouw zakelijke als persoonlijke leven.

Stel je voor: hernieuwd plezier in alles wat je doet, succes dat je nastreeft en een stroom van positieve energie die door jou heen stroomt. Met YOU Company aan jouw zijde, kun je dit realiseren. Onze coaching is de brandstof voor transformatie. Samen zullen we de hindernissen overwinnen en de weg vrijmaken voor jouw triomfen, of dat nu in jouw carrière of persoonlijke leven is.

Genoeg gewacht, het is tijd om die sprankel terug te brengen in je leven en succes te omarmen. Klaar om te ontdekken wat coaching voor jou kan betekenen? Aarzel niet langer en vraag nu jouw vrijblijvende kennismakingsgesprek aan!

Coachingsmodel YOU Company

Wat gaan we doen

Bij YOU Company staat jouw groei centraal. Samen duiken we in jouw vraagstukken en doelen, en creëren we een dynamische omgeving waar positieve energie overvloeit. Onze sessies zijn doordrenkt met praktische handvaten die je direct kunt toepassen, zonder overmatige theorie. We zetten jouw innerlijke kracht in vuur en vlam en werpen een (soms confronterende) spiegel voor om bewustzijn te creëren over jouw acties. Jij wordt gehoord en gesteund op een manier die jou op het lijf geschreven is.

Maar daar houdt het niet op. Onze samenwerking gaat verder dan alleen onze sessies. We zetten vervolgacties uit en blijven regelmatig in contact om jouw doelen scherp in het vizier te houden. Zo blijf je altijd gefocust en gemotiveerd om actie te ondernemen. Jouw succes is onze prioriteit, en wij zijn er om je te begeleiden, inspireren en uitdagen op jouw weg naar groei.

Stap in deze reis van zelfontdekking, actie en verandering. Jouw potentieel wacht om ontketend te worden. Ben jij er klaar voor?

Klaar om te groeien? Schrijf je in.

Coaching YOU

YOU 48 weken coachingstraject

In 48 weken van ‘kop tot staart’ werken we een concreet en persoonlijk 6-fasenmodel af

5 één-op-één sessies met je coach buiten in de vrije natuur, terug naar de basis

7 telefonische/digitale contactmomenten ter reflectie met coach en psycholoog

Concrete handvatten en actiepunten voor een betere YOU, een leven lang

Coaching YOU

Coachingstraject per maand

Een persoonlijk coachplan op maat met een eigen coach, maandelijks gefactureerd

5 één-op-één sessies met je coach buiten in de vrije natuur, terug naar de basis

7 telefonische/digitale contactmomenten ter reflectie met coach en psycholoog

Concrete handvatten en actiepunten voor een betere YOU, een leven lang

Coaching YOU

5-rittenkaart

5 uren sparring of coaching op het moment dat jij daar behoefte aan hebt

één-op-één sessie met je coach buiten in de vrije natuur, terug naar de basis

Telefonische/digitale contactmomenten met jouw persoonlijke YOU coach

Concrete handvatten en actiepunten voor een betere YOU, een leven lang

Dit zeggen andere deelnemers
over YOU Company.

Ik heb in dit traject echt geleerd om vanuit mijn eigen unieke krachten en kwaliteiten te denken en te handelen. De confrontatie in de coaching sessies waren soms pittig, maar absoluut nodig om tot de kern te komen! Ik sta veel steviger, energieker en blijer in het leven. En dat loont op alle vlakken! Gun jezelf dit ontdekkingstraject en pluk de vruchten van de ervaren YOU coaches.

Er is vanaf dag één een goede klik en steeds weer gaan we gelijk de diepte in. Dat vind ik zelf heel erg prettig en fijn. We blijven niet lang dralen en hangen, maar kiezen een onderwerp uit waarop we flink doorpakken. De coach helpt mij door de juiste vragen te stellen. Samen sparren we over mijn persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk ook mijn rol in het bedrijf en manager van een team. Ik heb echt een stevige vertrouwensband met mijn coach.

Mijn YOU Company coach liet me altijd eerst uitgebreid aan het woord; wetende dat ik eerst alles eruit gooi wat er in mijn hoofd zat om vervolgens de juiste vragen te stellen die me aan het denken zette, door te vragen en daarop feedback te geven. En daarmee kwamen we altijd tot de kern. Bij YouCompany draait het meer om alleen de theoretische en praktische invulling van een coachingshandboek. Het is persoonlijke coaching op maat voor professionals.

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking

Vrijblijvende kennismaking

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak kennis met jouw coaches

Frank van Roozendaal

Specialiteiten:

– Persoonlijk leiderschap
– Directie en management
– Sales en marketing

Lucienne de Bie

Specialiteiten:

– Psychologie
– Gedrag
– Plezier

Robert Versteeg

Specialiteiten:

– Organisatie en teams
– Directie en management
– Ondernemerschap


Wij geloven in de kracht van mensen.
Dat zij écht het verschil maken!


Praktische coaching en direct inzetbaar.
Weinig theorie en vooral veel doen!


Frisse inzichten en een flinke dosis energie.
Onze feedback is direct, opbouwend en altijd met humor!

Bel voor vrijblijvend advies

085-1300925

Een e-mail sturen is natuurlijk net zo makkelijk!