de Barre Tocht

Inleiding

Ervaar een teamdag om met plezier op terug te kijken! In 24 intensieve uren dagen we je uit onder primitieve omstandigheden. Onze aanpak is praktisch, met minimale theorie en maximale actie. We gaan de confrontatie aan, verleggen grenzen en voegen een vleugje humor toe voor een onvergetelijke ervaring. Onze unieke teamboost richt zich op de essentie: teamwork en samenwerking. In een dynamisch buitenprogramma, omgeven door natuur, dagen we je uit buiten je comfortzone te treden, persoonlijke grenzen te overschrijden en je leiderschapskwaliteiten te ontdekken. Wat er ook gebeurt, we gaan door, zelfs bij slecht weer. Ontdek de boost van deze teamervaring!

Voor wie is deze coaching

Onze activiteiten zijn ontworpen voor inclusiviteit, waardoor iedereen, ongeacht fysieke conditie, geslacht of leeftijd, kan deelnemen. We hechten grote waarde aan gelijkheid en zorgen voor professionele ondersteuning voor jouw comfort en veiligheid. Onze trainers bieden duidelijke instructies, zorgvuldige observatie, continue veiligheid en uitgebreide evaluatie van de activiteiten. Bij ons staat het welzijn van alle deelnemers voorop. Maak je klaar voor een zorgeloze en inclusieve ervaring!

Programma

In 24 intensieve uren dagen we je uit onder primitieve omstandigheden.

Resultaat dat je kunt verwachten

In deze teamboost leggen we de fundering van onderling vertrouwen, bevorderen we effectieve conflicthantering, smeden we commitment en bevorderen we betrokkenheid. We ontwikkelen persoonlijke verantwoordelijkheid met als ultiem doel: focus op tastbare resultaten. Bereid je voor op impact, samenwerking en concrete groei. Ontdek hoe deze aanpak jullie team naar ongekende hoogten zal tillen!

Over de YOU coaches

Duur van de training

1 sessie, 24 uur

Locatie

Outdoor

Aantal deelnemers

10-15 deelnemers

Prijs van coachingstraject

Op aanvraag

Eerst kennismaken?

Heb je eerst behoefte om kennis met ons te maken?
Plan dan nu een kennismakingsgesprek met ons in!

Vraag hieronder de teamboost aan

Algemene voorwaarden(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en daarop zijn de Google Privacy Policy en Terms of Service van toepassing.

Vraag hieronder de brochure aan

Algemene voorwaarden(Vereist)
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en daarop zijn de Google Privacy Policy en Terms of Service van toepassing.