Training YOU

Training YOU

Leiderschapstraining & Vorming

Onze visie op leidinggeven, gebaseerd op de leiderschapstraining en vorming van defensie.

Leidinggeven gaat verder dan instructies geven; het is een meeslepende reis die anderen inspireert om samen doelen te bereiken. Bij ons omarmen we een visie op leiderschap die voortkomt uit de krachtige leiderschapstraining en vorming van defensie.

Leidinggeven is het ‘bewust richting geven aan gedrag en inspireren van anderen om gezamenlijk doelen te bereiken’. Het betekent dat je niet alleen weet waar je naartoe wilt, maar ook hoe je anderen zo kunt inspireren dat ze met volle overgave het gezamenlijke doel omarmen.

Binnen de krijgsmacht is leidinggeven gestoeld op twee beproefde modellen: ‘situationeel leidinggeven’ en ‘inspirerend leidinggeven’. Deze modellen verhogen de effectiviteit van leidinggevenden door medewerkers aan te moedigen en te inspireren om gezamenlijk triomfen te behalen. Bovendien bieden de ‘Sociale Aspecten van Leidinggeven’ (SAvL) waardevolle inzichten om effectief leiderschap te bereiken.

Welke leiderschapsstijl resoneert met jou en je team? Hoe reageer je onder tijdsdruk en in uitdagende omstandigheden? In onze grensverleggende leiderschapstraining krijg je diepgaand inzicht in jezelf en je kwaliteiten als leider. Leer vertrouwen op je INNERLIJKE KOMPAS en ontdek een nieuwe dimensie van leiderschap. Stap in de wereld van leiderschap die geïnspireerd is door defensie’s krachtige vorming.”

Ontdek een nieuwe dimensie van leiderschap!

Bij ons gaat leidinggeven verder dan woorden; het is een beleving die je transformeert. Stap in onze unieke wereld van bewezen (militair) leiderschap, waar je niet alleen vaardigheden leert, maar ze ook echt ondergaat.

Leid met kracht onder alle omstandigheden. Leer je innerlijke kompas te omarmen en te versterken. Hier is de plek waar leiderschap wordt getest, geleerd en gesmeed in een veilige omgeving. Daag jezelf uit en zet stappen buiten je vertrouwde zone. Voel de natuur omarmen, zelfs als het weer onvoorspelbaar is – we beloven zelfs uitdagend weer!

Bereid je voor op grensverleggende activiteiten die je op ongekende manieren uitdagen. Directe, opbouwende feedback zorgt ervoor dat je groeit met elke stap die je zet. Onze training laat je niet onberoerd; het laat je bloeien en je zult er nog vaak aan terugdenken.

Jouw mentors zijn ervaren leiderschapstrainers met zowel civiele als militaire achtergronden. Dit is je kans om te leren van de besten, en om echt te groeien.

Klaar om een leider te worden die impact maakt? Hier begint het avontuur dat je leven zal veranderen.”

Klaar voor Actie?

Onze reis begint met een dynamische dag op ons kantoor in Arnhem, waar je alle gereedschappen ontvangt die je tijdens deze epische leiderschapstraining nodig zult hebben. Hier leggen we de fundamenten van leiderschap bloot en verkennen we samen de praktische toepassingen ervan.

Dan komt het echte werk! De week erop duik je in jouw onvergetelijke Leiderschapstraining en Vorming (LTV). Een intense 24 uur wachten op je, een beroep doend op je vindingrijkheid, creativiteit en vastberadenheid.

Na deze 24-uurs training heb jij je eigen gereedschapskist gevuld met de instrumenten die voor jou glanzen. Samen smeden we jouw plan van aanpak, met jouw top 5 ‘aha’-momenten uit de training.

Maar hier stopt het niet. Want een maand later komen we opnieuw samen. We delen onze leerpunten, verbinden en onthullen persoonlijke hoogtepunten. Hier leren we niet alleen van onze trainers, maar ook van elkaar. Samen tillen we elkaar naar nieuwe hoogten, met tips en het vieren van triomfen als ons ritme.

Stilstand is geen optie, reflectie is de sleutel, en wij gaan samen door!

Dit is niet zomaar een training; dit is de training die je bijblijft, de training die jouw leiderschapsvaardigheden en persoonlijke groei voorgoed zal vormgeven.

Klaar om de uitdaging aan te gaan? Druk op DOEN en ontdek de ongekende potentie van leiderschap in jou!”

Informatie
Leiderschap Training en Vorming

Duur training:
2 dagdelen én 24 uur buiten

Afronding:
Certificaat

Aantal plaatsen:
5 tot 10 deelnemers

InCompany: op aanvraag

Meer informatie
over deze training?
Wij helpen je graag!

085 – 1300925

DOEN!


Wij geloven in de kracht van mensen.
Dat jij écht het verschil maakt!


Praktische coaching en direct inzetbaar.
Weinig theorie en vooral veel doen!


Frisse inzichten en een flinke dosis energie.
Onze feedback is direct, opbouwend en altijd met humor!

Nog niet overtuigd?
Dit zeggen anderen over YOU Company.

De outdoor leiderschap training is een échte aanrader! Onder extreme omstandigheden toch de juiste beslissingen maken, jezelf blijven en de groep op een goede manier kunnen aansturen; dat waren de absolute leermomenten, want op die momenten kwam ik mezelf het hardst tegen.

Ik heb tijdens deze onvergetelijke training geleerd om onder alle omstandigheden gestructureerd leiding te geven.

Meer van YOU Company

Coaching YOU

Performance Coaching

Een-op-een coaching in de prachtig Nederlandse natuur

Boosting YOUR team

Outdoor Teambuilding

Versterk de band van jullie team en ga voor meer resultaat én plezier!

Bel voor vrijblijvend advies

085-1300925

Een e-mail sturen is natuurlijk net zo makkelijk!